strip poker girl undresses when you win

Zelf een strippoker avond organiseren:

Een avondje poker spelen kan een heel gezellig tijdverdrijf zijn om samen met een aantal personen te doen, vooral wanneer je zelf aan de winnende hand bent wordt het uiteraard een top avond. Ben jij van plan om tijdens de pokeravond extra spanning en plezier te gaan beleven, nodig dan een aantal personen uit waarvan je denkt dat zij allen er voor open staan om een rondje strippoker te gaan spelen. Misschien heb je bij jou in de omgeving wel een aantrekkelijke meid of vent gezien die je graag eens zonder kleding zou willen bewonderen en wie weet wat voor een geile activiteiten er na jouw uitnodiging verder nog kunnen ontstaan.

 

 

Manier van aanpak:
 

Kies een ruimte bij je thuis of elders dat geschikt is om te kunnen veranderen tot een casino en creëer daarbij plekken met mogelijkheden tot ontspanning. Een relaxte bank, een zacht kleed op de vloer of bed in de buurt en voor het echte werk een stevige strippaal in de ruimte. Om lekker in de stemming te komen is uiteraard ook een bar met wat alcoholische versnaperingen onmisbaar in dit scenario. Gebruik eventueel op de speeltafel een stapel “interessante” speelkaarten om het spel mee te spelen zodat bij iedereen snel erotische gedachten naar boven komen zetten.

Het spel:

Bij strippoker kan met echt geld gespeeld worden of je kiest voor een alternatief als speelgeld (pinda’s bijvoorbeeld). Het pokerspel verloopt op dezelfde manier zoals poker gewoonlijk met speelkaarten gespeeld wordt, alleen gaat bij verlies ook een kledingstuk uit en op welk moment dat gebeurd dat kan onderling afgesproken worden.

Bijvoorbeeld:

  • Tijdens iedere ronde moet de speler met de slechtste hand een kledingstuk uittrekken
  • Na iedere ronde mag de speler met de beste hand iemand van de verliezers uitkiezen bij wie hij/ zij een kledingstuk kan uittrekken.
  • De speler die tijdens iedere ronde het meeste geld verliest, verliest direct ook een kledingstuk.
  • Na iedere ronde trekt iedereen behalve de winnaar een kledingstuk uit.
  • Eerst wordt een aantal ronden het geld (fiches) ingezet en als de speler blut is wordt i.p.v fiches een kledingstuk ingezet net zo lang tot alle kleding uit is.

Extra optie:

Wanneer iemand volledig uit de kleren gespeeld is dan kan het ook leuk zijn als de groep winnaars voor de verliezer een spannende en geile opdracht verzint om uit te voeren.

 

SPEL TIP:

Om een avondje strippoker gezellig en erotisch te maken is het zeker de moeite waard om eens kritisch te kijken naar de outfit dat je draagt. Het is om te beginnen speltechnisch gezien zeer tactisch om meerdere kledingstukken te dragen zodat het verlies van een speelronde vaker vol te houden is zonder volledig naakt gespeeld te zijn. Een verleidelijke outfit kan tijdens het pokerspel ook een extra voordeel met zich meebrengen, het kan er voor zorgen dat de concentratie van jouw tegenstander verzwakt doordat gedachten afdwalen van de speelkaarten naar de spannende lingerie, het kostuum of andere kleding dat je draagt. Een onoplettende speler geeft wellicht een verkeerde hand weg waardoor voor jou de kans op winst een stuk groter wordt.

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age