Een lekkere geile selfie maken en zo een date vol spanning en seks regelen

Een lekkere geile selfie maken en zo een date vol spanning en seks regelen

Kijk eens aan dit is een bijzondere situatie die ik graag wil vastleggen. Snel even een selfie maken om het moment direct online met anderen te kunnen delen. Vervolgens kijken wat voor een reacties er komen van alle anderen online die de selfie beoordelen en van commentaar voorzien. Sinds 2013 is het woord: “Selfie” een eigen begrip geworden en is het woord inmiddels toegevoegd aan het woordenboek de Dikke van Dale. Een selfie is een gefotografeerd zelfportret meestal gemaakt met een smartphone of een digitale camera die de persoon zelf vasthoudt. Vaak wordt ook nog gebruik gemaakt van een spiegel om een extra effect te creëren. Bij een selfie staat de persoon zelf dus in het middelpunt van belangstelling en dit kan soms zeer interessante foto’s opleveren. Zo zijn er op een dating website ook aardig wat selfie’s te vinden. Tijdens de aanmelding bij het aanmaken van een datingprofiel is natuurlijk een interessante foto als eerste indruk nodig, om een date te kunnen regelen en die foto is niet altijd voor handen. Een selfie is tegenwoordig zo gemaakt gelukkig, maar op een datingsite moet de foto wel uitnodigend zijn om aan een date te komen. Het is namelijk wel de bedoeling om boven de andere profielen uit te stijgen en zo de aandacht naar jou toe te krijgen.


 

Hoe pak je dit nou aan…….

Ben je zelf van plan om aan dating of seksdating te gaan doen dan is een aantrekkelijke profielfoto eigenlijk een must om al die lekkere dates te kunnen vangen waar jij zelf naar op zoek bent. De foto kan een geile selfie zijn zoals enkele voorbeelden hierboven of een gewone foto van jezelf met een leuke uitstraling. Normaal tijdens het uitgaan is een eerste indruk belangrijk in de kroeg of op de dansvloer, er wordt gekeken naar hoe je eruit ziet en wat je draagt. Hetzelfde geldt voor de profielfoto op een website. Een feit is wel, hoe meer tijd je in jouw profiel en foto steekt hoe beter het uiteindelijke resultaat zal zijn. Er zijn een aantal factoren die van invloed kunnen zijn op het wel of niet slagen van jouw foto. wanneer je hiervan op de hoogte bent kun je er ook rekening mee houden tijdens jouw geile foto-shoot. Een aantal belangrijke punten waar je rekening mee kan houden staan hieronder beschreven en het opvolgen van deze adviezen kunnen bijdragen aan een goed eindresultaat.

  • Bedenk van tevoren waar je de foto wilt gaan maken, dit kan zijn ergens in huis zoals de slaapkamer of badkamer. De plek kan zich buiten huis bevinden ergens in de natuur of in jouw achtertuin. Welke plek het ook wordt, bereid die plek voor op jouw foto moment. Houd er hierbij rekening mee dat het de bedoeling is dat jij het middelpunt van belangstelling wordt en er dus geen storende rommel op de achtergrond te zien is, pas desnoods de inrichting er op aan. Maak het foto beeld sfeervol met bijvoorbeeld kaarsjes en andere sfeervolle attributen zoals een zacht egaal kleed en mooie kussens. Stel de verlichting zodanig in dat jouw lichaamsdelen goed geaccentueerd worden. Dit kan heel goed met een strijklicht dat over jouw lichaam schijnt. Het kan dus zijn dat je de lichtbron moet aanpassen door deze te dimmen of te verplaatsen naar de zijkant of voorkant om een mooi schaduw effect te creëren. Een zachte warmkleurige lichtbron werkt meestal het best om een geslaagde foto te krijgen.
  • Kies van tevoren de kleding uit die je wilt gaan dragen en leg deze alvast klaar om aan te trekken. Het hoeft niet altijd less is more te zijn, je moet datgene op de foto laten zien waar jij jezelf in vertrouwd voelt en wat representatief staat voor jou als persoon. De ene persoon wil graag zo geil en sexy mogelijk op de foto staan terwijl een ander juist de nieuwsgierigheid wil opwekken door wat meer casual te blijven. The looks bepalen de aantrekking in het totaalbeeld, dus hoe je ook gekleed bent zorg dat je vol overgave de foto maakt. Wat ook goed kan zijn als je niet precies weet welke look bij jou past, is om verschillende setjes klaarleggen en te gaan experimenteren met verschillende stijlen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: “lingerie, (lak)laarzen, bikini, hoeden, mutsen, sexy kousen, sieraden etc”. Maak met iedere outfit die je aantrekt minimaal 5 foto’s van jezelf zodat je een keuze mogelijkheid hebt voor de beste foto. Meestal lukt het niet om in één keer met 1 foto te slagen, vandaar een aantal herhalingen.
  • Zorg dat van jouw lichaam de mooiste accenten terug te zien zijn in de foto en wees je ervan bewust dat voornamelijk de blik uit je ogen voor de grootste aantrekking kan zorgen. Alles draait om de verleiding in een profielfoto, de persoon die jou bekijkt moet geprikkeld worden en naar je verlangen wanneer deze jouw foto ziet. Er moet een nieuwsgierigheid ontstaan naar wat je nog meer te bieden hebt dan deze foto zelf. Geef om die reden ook niet teveel van jezelf prijs in de foto en laat ruimte over voor andermans fantasie.
  • Nadat je uiteindelijk de keuze hebt gemaakt waar je de foto gaat maken en in welke outfit wordt het tijd goed eens voor jezelf te zorgen en te gaan ontspannen. Ben je van plan wat meer bloot te laten zien zorg er dan voor dat je het overtollig haar wat je eventueel hebt weghaalt, want alle details vallen op in de foto. Verzorg de bikinilijn en je benen etc. extra goed. Zet een ontspannend muziekje op en neem een douche of lekker warm bad. Hoe meer ontspannen je bent op het foto moment zelf hoe beter de uitstraling te zien zal zijn op de foto. Breng nadat je gebadderd of gedoucht hebt de make-up wat zwaarder aan dan je normaal gewend bent, op de foto komen onderlinge contrasten dan mooier tot uiting en krijg je meer een 3d effect te zien wat ten goede komt in het totaalbeeld.
  • Neem een sensuele maar natuurlijke pose aan op een mooie manier dat alle rondingen geaccentueerd worden. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je rug wat hol te maken zodat de borsten mooi zichtbaar zijn. Draai je gezicht en het lichaam subtiel naar één kant, dan krijg je een mooie lichtinval te zien. Ben je er voor jezelf nog niet helemaal uit welke pose geschikt is, kijk eens in een modellenblad hoe zij zich presenteren. Zoek op het internet naar verschillende poses of bekijk de concurrerende profielen eens hoe zij erop staan. Heb je een bepaalde pose gevonden die bij jou past dan kun je deze van tevoren voor een spiegel gaan oefenen om te kijken hoe het beeld eruit komt te zien. Laat eventueel een kledingstuk iets wat naar beneden zakken om het geheel wat uitnodigender en spannender te maken, of maak een knoopje extra los etc. Speel met de outfit die je aan hebt of andere “spannende” attributen die je hebt klaarliggen.
  • Maak in het totaal meerdere foto’s en kies de beste en indien van toepassing de geilste uit om in het profiel te plaatsen. Ook zijn er voldoende app’s beschikbaar om een foto te bewerken dat het in totaal nog beter en stralender wordt. Dit is tenminste als je de foto met een smartphone maakt. De app Pixtr is goed te gebruiken om de foto die je gemaakt hebt nog meer uitstraling te kunnen geven. Wil je wat glans op je huid hebben, dan is olie goed te gebruiken voor dit extra effect.

Zelf aan de slag met je selfie

Een geile selfie of normale maar sexy foto van jezelf maken kan in het begin soms wat lastig zijn. Naarmate je dit vaker doet merk je vanzelf dat je steeds meer geoefend wordt hierin. Met deze tips moet het toch lukken om een pakkende profielfoto te maken, wees creatief en maak een foto die bij jouw karakter past. Dit kan een stoere uitstraling zijn, elegant of juist verlegen (ook sexy). Zorg er in ieder geval voor dat je de foto op een ontspannen manier en vol overgave maakt om een mooi eindresultaat te bereiken. De dames hierboven hebben ervoor gekozen om hun geile selfie te maken en hebben zich vervolgens ingeschreven op een seksdating website, wil je weten welke? Klik dan op hun foto en ga zelf op onderzoek uit. Heel veel succes met het maken van jouw foto en geniet vooral tijdens de eerste:

Geile seksdate

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age