Gevarieerde seks dankzij verschillende seks-artikelen

 

Gevarieerde seks dankzij verschillende seks-artikelen

Om seks leuk en interessant te houden is variatie brengen tijdens het vrijen onmisbaar. Variatie kun je hebben door bijvoorbeeld seks te hebben in een andere omgeving dan gebruikelijk, ook kun je wisselende standjes uitvoeren of andere partners tijdens je spel erbij betrekken. Door regelmatig iets nieuws te proberen in je spel tijdens de vrijpartij bereik je meer creativiteit en spontaniteit tijdens de seks. Een nieuwe sextoy als attribuut toevoegen kan ook echt zaligmakend zijn tijdens de seks. Erogene zones raken extra geprikkeld omdat er een nieuwe stimulans gebracht wordt en het orgasme voelt ook anders aan dan je gewend bent (soms zelfs beter).

2 meest gebruikte sextoys

Al sinds de oudheid wordt bekeken op welke manieren seks beleefd kan worden. Er wordt gekeken naar verschillende materialen en manieren van standjes om te ervaren hoe het orgasme op de beste manier kan worden opgewekt. Zo zijn er verschillende seks speeltjes ontwikkeld om een extra stimulans te geven. De dildo bijvoorbeeld is een sextoy dat al ruim 2000 jaar wordt gebruikt voor solo seks of om een ander te plezieren en nu nog steeds op een dag als vandaag wordt de dildo veelvuldig als seks attribuut gebruikt tijdens een vrijpartij. Een groot voordeel bij de aanschaf van een dildo is dat wanneer je kijkt naar de duurzaamheid een dildo erg lang mee gaat want het materiaal bestaat uit één stuk wat erg stevig is, er zijn geen andere onderdelen mee verbonden die kwetsbaar zijn en snel stuk gaan.

Basix Rubber Works - 17 cm Dildo

De normale dildo is een voorwerp waarmee je zelf handmatig aan de slag kunt gaan of je laat je bevredigen door een seks-partner. Vaak zit er bij de dildo aan de onderzijde een zuignap bevestigd zodat meer grip mogelijk is op een vlakke ondergrond. Op de vlakke ondergrond is het dan mogelijk om de dildo rechtop staand naar boven te laten wijzen en zo er bovenop te “zitten”, de zuignap trekt vacuüm en de dildo blijft netjes op de plaats. Er zijn nog meer mogelijkheden met de dildo en de materialen kunnen ook verschillend zijn. Zo zijn er dildo’s die dubbel zijn en zijn dildo’s specifiek voor anaal genot. Een dubbele dildo is een dildo waarbij beide uiteinden gemaakt zijn in de vorm van een penis en met de twee uiteinden is het mogelijk om jezelf en een seks-partner tegelijk te kunnen bevredigen. De anaal dildo is in verschillende formaten te vinden en vaak te zien met een handvat of ring aan het uiteinde voor een goede houvast.


Total Ecstasy Tarzan Vibrator

De vibrator is in een later stadium als erotisch seks artikel op de markt gekomen (rond 1900). In eerste instantie werd de vibrator ontwikkeld als medisch instrument voor artsen. Het was een “staaf” in de vorm van een penis met een motortje erin wat de vibraties geeft. Het instrument werd toen gebruikt bij vrouwen als middel tegen seksuele onrust. Vrouwen die doorgaans een onbevredigd gevoel hadden (dit werd toendertijd ook wel hysterie genoemd) konden bij de dokter terecht voor een behandeling. De dokter ging met de vibrator aan de slag en de behandelde vrouw kon na een consult weer een tijd verder met een glimlach op het gezicht. Inmiddels is de vibrator uitgegroeid tot een van de meest gebruikte sextoys ter wereld en is het trillende motortje onmisbaar geworden binnen de erotiek. Voor een afwisselend seksleven is de vibrator een leuke toevoeging aan een vrijpartij.

De vibrator kan heerlijk alleen gebruikt worden om tot een orgasme te komen maar ook prima tijdens het voorspel om de vagina lekker vochtig te krijgen voordat penetratie van de mannelijke partner gaat plaatsvinden. De eerste vibrators waren meer een trillende staaf zonder extra stimuli. inmiddels zijn er verschillende soorten vibrators te vinden met elk hun specifieke eigenschappen, denk hierbij aan extra stimulatie van de clitoris of G-spot, ook zijn er duo-vibrators in omloop te vinden.

Nieuwe ontwikkelingen

De seksindustrie heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan, je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een seks-product van. Van eenvoudige tepelklemmen tot een complete neukmachine, love-swing of electro-seks en zelfs online seks wordt steeds realistischer met verschillende producten waarmee je elkaar op afstand via het internet kunt bevredigen. Het aanbod aan seks-artikelen die te vinden zijn in winkels en online shops is inmiddels flink groot geworden. Ook de diversiteit aan mogelijkheden om seksueel genot te kunnen ervaren is groot. Dagelijks ontstaan er nieuwe ideeën die leiden tot een nieuw product voor nog meer seksueel genot.
Ben jij benieuwd welke producten er momenteel te vinden zijn neem dan eens een kijkje in de webshop. De producten zijn van goede kwaliteit en dat allemaal voor een betaalbare prijs, er zijn iedere dag genoeg aanbiedingen te vinden van seks producten die goed bruikbaar zijn voor het hebben van een gevarieerd seksleven.

Bezoek de webshop

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age