Met je partner samen een geil en heet trio beleven

Met je partner samen een geil en heet trio beleven

Is het uit nieuwsgierigheid? Is het een lang gekoesterde fantasie of staat het misschien op je bucket list als Try Before You Die? Een ding staat wel vast… je bent zeker niet de enige die een keer een trio wilt ervaren.

Wanneer je een vrijgezel bent en een trio wilt ervaren dan heb je als groot voordeel dat je geen vaste verplichtingen naar iemand anders toe hebt. Er is geen overleg met een partner nodig dus je hoeft niet bang te zijn dat de relatie gevaar loopt. Een nadeel als vrijgezel is dat je op zoek moet gaan naar 2 sekspartners die een trio met je willen doen, dit kan een lastige zoektocht worden. Heb je wel een vaste relatie dan komt er meer bij kijken voordat de fantasie werkelijkheid wordt. Een trio ervaren met je partner kan een enorme opleving geven seksueel gezien. Een nieuwe sekspartner en dus een nieuwe impuls doorbreekt een “bestaande” sleur in je relatie. Een extra sekspartner geeft meer mogelijkheden in variatie en creativiteit in allerlei standjes en manieren van verwennerij. Seks met een nieuwe sekspartner erbij geeft een stimulans om samen op onderzoek te gaan naar het onbekende. Samen ervaren jullie nieuwe verassingen en sensuele prikkels tijdens het spel. Nu ben jij van plan een trio samen met je partner te gaan ervaren maar hoe pak je dit nou aan? Een trio beleven kan echt een super geile ervaring zijn maar er bestaat ook een keerzijde aan een trio binnen de relatie. Het kan een negatieve ervaring worden met als gevolg dat ondanks de juiste intentie het behoud van je relatie op het spel staat. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn en dat hoeft ook helemaal niet zo te zijn. Belangrijk is dat je samen eerst een aantal punten met elkaar bespreekt voordat de stap daadwerkelijk gezet wordt. Uiteraard moet dit overleg niet 5 minuten gebeuren voordat het trio gaat plaatsvinden maar juist vanaf het moment wanneer de gedachten serieus rondgaan in je hoofd om met je partner samen een trio te gaan ervaren. Hoe je de boodschap aan je partner brengt dat weet je zelf het beste want jij kent hem/ haar immers door en door. De een wil het liefst hebben dat de boodschap subtiel gebracht wordt gefaseerd met enkele hints terwijl een ander het het verhaal liever recht voor de raap wilt aanhoren. Zorg dat je eerlijk bent in je verhaal en dat je de ander in zijn/ haar waarde laat.

Wees er samen zeker van

Het klinkt logisch dat wanneer je samen met je partner een trio gaat ervaren dat je beiden dan ook volledig achter je keuze staat. Toch is dit niet altijd het geval. Uit onderzoek is gebleken dat 63% van de mannen met de gedachten speelt om samen een trio te doen terwijl dit percentage bij vrouwen een stuk lager is namelijk 18%. Bij vrouwen speelt over het algemeen meer de gedachte om eens een keer met andere een vrouw te zoenen en 47% doet dit dan ook eens. 24% van de vrouwen deelt ook wel eens het bed samen met een andere vrouw maar dit is dan zonder de partner erbij. Door dit verschil in interesse blijkt in de praktijk dat het regelmatig voorkomt dat een van de partners deelneemt aan een trio puur om de ander te behagen zodat zijn/ haar fantasie werkelijkheid wordt. Een groot nadeel van zo’n keuze is dat gevoelens van buitensluiting, rivaliteit en jaloezie de overhand kunnen gaan nemen binnen de relatie en meestal pakt dit dan verkeerd uit. Een trio doorzetten voor een ander te plezieren of om ergens bij te horen is geen goede keuze. Staat een van de twee personen binnen de relatie er niet 100% achter dan is het verstandiger om nieuwe seksuele prikkels op een andere manier samen te gaan ervaren zonder een extra sekspartner erbij. Dit kan bijvoorbeeld door geile en spannende opdrachten voor elkaar te verzinnen en die te gaan uitvoeren met elkaar. Wanneer je partner wel open staat voor een trio neem dan de tijd om samen dieper op het verhaal in te gaan. Maak het een gedeelde fantasie waarin de wensen van jullie beiden verwerkt worden. Hoe meer je samen op een lijn komt te staan hierover hoe beter het eindresultaat zal zijn en een grotere kans op herhaling van deze seksuele fantasie kan plaatsvinden.

Stel van tevoren regels/ afspraken op

Tijdens het gesprek in jullie gedeelde fantasie is het goed om ook eens te gaan kijken naar wat wel en niet mag met die extra sekspartner erbij. Waar liggen de grenzen in wat geaccepteerd is tijdens de uitvoering van jullie trio. Mag je tongzoenen met de nieuwe sekspartner of is dit juist te intiem? Welke vormen van seks is toegestaan met deze sekspartner (oraal, vaginaal, anaal, BDSM etc.) en mag je dit ook met de persoon alleen doen terwijl de ander toekijkt? Hoe ga je om met safe seks tijdens het spel en ga zo maar door. Zorg wel dat je een bepaalde mate van vrijheid houdt in jullie regels tijdens het trio want er moet wel ruimte over blijven voor spontaniteit. De teugels te strak aantrekken maakt het allemaal gekunsteld en dan is de fantasie verloren. Bespreek voornamelijk wat echt not done is tijdens jullie trio en zorg ervoor dat je jezelf tijdens de uitvoering aan deze afspraken houdt ook al begint de lust af en toe te overheersen hierin. Wat vaak in de SM scene wordt toegepast is het gebruik van een stopwoord. Dit kan van alles zijn zolang het maar vooraf duidelijk is welk woord het is. Zodra iemand het woord roept dan is het ook klaar en wordt het spel gestopt. De seks moet voor iedereen een genot zijn en wanneer dit niet zo is omdat bijvoorbeeld jaloezie of rivaliteit de overhand neemt is een stopwoord nodig. Iedereen respecteert het stopwoord en handelt ernaar want er is duidelijk een grens aangegeven. Dit is goed voor het onderling vertrouwen en in jullie geval ook voor de relatie. Voor een trio kun je ook een stopwoord afspreken en zorg ervoor dat je extra sekspartner hiervan ook op de hoogte is, dat scheelt een hoop discussie achteraf wanneer een stopwoord gebruikt wordt. Uiteraard is het jammer als een stopwoord gebruikt is want dan is jullie trio niet geslaagd, maar voor beiden is dan wel duidelijk dat de relatie hier niet voor gemaakt is. Er zal in beginsel een teleurstelling zijn maar er is niemand echt over de schreef gegaan en eigenlijk zijn jullie dan weer een stukje wijzer in hoe verstandhouding binnen de relatie ligt wat de relatie nog sterker maakt en dat is positief.

Wie kies je als derde persoon in jouw trio ervaring?

Goed de fantasie is nu een gedeelde fantasie geworden en de spelregels zijn duidelijk dat is natuurlijk geweldig want er staat iets moois te gebeuren. Het leuke is nu dat je samen op zoek kan gaan naar die extra sekspartner om de fantasie te laten gebeuren, maar op welke manier ga je nou aan de slag?

Er zijn stellen die iemand binnen hun vriendenkring of een bekende uit de omgeving benaderen om een trio te doen. Een groot voordeel hierbij is dat de persoon vertrouwd is en dat de sfeer onderling sneller ontspannen zal zijn dan met een wildvreemd persoon. Wat een groot nadeel hiervan kan zijn is dat de vriendschapsband goed verstoord kan raken. Die goede vriend of vriendin is na jullie trio méér geworden dan alleen die vriend/ vriendin die af en toe langskomt om uit te gaan en te kletsen. Hoe goed je elkaar vooraf ook kent en hoe sterk de vriendschapsband ook is, na zo’n avontuur kijk je toch anders naar elkaar of je dit nu wilt of niet. Een bijkomend gevolg kan zijn dat jijzelf of je partner naderhand een veel lagere drempel heeft om ook eens individueel met die persoon seks te gaan hebben wat voorheen niet als mogelijkheid werd gezien. Er kunnen gemixte gevoelens ontstaan doordat je die vriend/ vriendin regelmatig blijft zien na jullie avontuurtje waardoor gaat twijfelen aan je eigen relatie. Nog een nadeel is wanneer het seks avontuur niet helemaal uitpakt zoals jullie graag gezien zouden hebben dat een goede vriendschap op het spel staat en dan is het maar afwachten hoe het verder gaat. Om met een goede vriend/ vriendin erbij een trio te gaan ervaren moet je relatie vooraf echt open en solide zijn, daarbij moet voor de vriend/ vriendin echt duidelijk zijn wat zijn/ haar rol in jullie relatie zal betekenen ook na het hebben van een trio.

Een andere manier om aan een sekspartner te komen kan door samen op stap te gaan naar een café, discotheek of ander feest en daar eens goed rond te kijken naar een persoon die binnen jullie fantasie past. Tijdens het evenement zoek je samen de persoon uit die jullie willen gaan verleiden om deel te nemen aan jullie spel. Op zo’n manier op “jacht” gaan kan al heel gezellig zijn en het brengt ook een gezonde spanning met zich mee in de relatie omdat jullie samen iets ondernemen, de vraag blijft wel of het gaat lukken op deze manier. De kans van slagen is namelijk heel wisselend want de persoon die jullie voor ogen hebben kan totaal niet geïnteresseerd zijn of heeft al een vaste relatie waarin andere afspraken heilig zijn. Wat ook kan zijn is dat die persoon heeft wel interesse heeft maar dat zijn/ haar fantasie totaal niet aansluit met die van jullie waardoor er geen onderlinge klik ontstaat. Een zoektocht op deze manier kost vaak tijd en dat is prima wanneer er geen haast mee gemoeid is om de fantasie uit te voeren. In dat geval nemen jullie de tijd om te kijken of de fantasie werkelijkheid kan worden en of er iemand op jullie pad terecht komt hoe lang het ook duurt. Een trio bereiken op deze manier is zeker niet onmogelijk, uiteindelijk komt er wel een goede klik met iemand en gaan jullie heerlijk seks hebben met z’n drieën.

Wil je toch wat sneller resultaat hebben dan is een oproep plaatsen op het internet een betere manier om een sekspartner te treffen. In de oproep beschrijf je als stel samen wat jullie willen ervaren en wat voor een persoon jullie daarbij zoeken. Plaats bij de oproep een duidelijke en interessante foto zodat de lezer een goede indruk krijgt over het uiterlijk en hoe jullie als stel samen zijn. Er zullen verschillende personen reageren op deze oproep waarvan een gedeelte direct afvalt omdat zij geen aantrekkingskracht geven en dus niet binnen jullie fantasie passen. Een aantal andere waardevolle kandidaten blijven over als keuze en daar ga je mee aan de slag om een afspraak te bewerkstelligen. Door middel van berichtgeving over en weer maken jullie contact om bijvoorbeeld eerst alleen kennis te gaan maken in een kroeg of jullie kiezen meteen voor seks en gaan samen bij de eerste ontmoeting ergens een trio starten.  Uit de berichten die over en weer gestuurd worden zal snel blijken welke kant het op gaat. Een andere manier om iemand te vinden (wat in hetzelfde straatje past als het plaatsen van een oproep) is om als stel een profiel aan te maken op een seksdating website. De personen die daar een bezoek brengen op de website komen er maar voor één reden en dat is seks hebben met elkaar. De kans dat je op zo’n manier iemand gaat vinden is dus veel groter dan bijvoorbeeld tijdens het uitgaan in de kroeg. Op de website maak je een profiel aan als stel samen waarin je uitlegt waar jullie naar op zoek zijn en wat jullie graag willen doen. De personen die daar een reactie geven hebben zelf een profiel met eigen informatie in wie zij zijn en wat zij zoeken. Zij delen net als jullie via het aangemaakte profiel  informatie met anderen. Door te reageren op elkaars profiel met verschillende berichten onderling krijg je de informatie die nodig is om een juiste keuze te maken. Ook is het mogelijk om andere gegevens over en weer uit te wisselen zoals bijvoorbeeld foto’s, video etc. Tussen de profielen zitten ook personen die het berichtenverkeer als voorspel te gebruiken om zo elkaar alvast lekker te maken. Het opgeilen is dan al begonnen en steeds meer pikante details worden onthult naarmate het contact intensiever verloopt. Tijdens die berichtgeving kun je gelijk peilen hoe de andere partij denkt over de regels die jullie hebben opgesteld voor een trio. Wanneer jullie een match hebben met een persoon waar het mee klikt dan is de afspraak ook snel geregeld.

De snelste en meest eenvoudige manier om een trio voor elkaar te krijgen is door gebruik te maken van een escort. Een escortdame of een gigolo is in staat om de fantasie zoals jullie die voor ogen hebben precies te kunnen opvolgen. Uiteraard zit er een nadeel aan vast en dat is dat het jullie geld kost om zo’n persoon te laten komen, maar het grote voordeel is dat er totaal geen gedoe is naderhand. Na de ontmoeting en het hebben van een trio gaat ieder gewoon zijn/ haar eigen weg zonder dat op een later moment problemen te verwachten zijn. Het regelen van een escort of dame voor thuisontvangst is niet ingewikkeld. Er is geen uitgebreide zoektocht nodig om een zo’n persoon te vinden want er zijn er genoeg in de omgeving van jullie woonplaats die beschikbaar zijn. Wanneer je voor het eerst een trio gaat ervaren is een escort misschien wel de juiste persoon als sekspartner. De situatie voor de eerste keer is vreemd en onwennig en hoe moet je nou beginnen? Een escort weet heel goed met zo’n “vreemde” situatie om te gaan omdat zij vaker stellen zijn tegengekomen die een trio willen ervaren. De escort dame zal het initiatief nemen om jullie ervaring op te starten en het zo begeleiden dat je ook echt geniet. Een escort is er puur voor het genot dat het voor jullie een fijne ervaring is en heeft zelf geen eigen fantasie die na gestreefd moet worden. Dat kan met een sekspartner die je op een andere manier vind wel een rol gaan spelen. Zeker wanneer de geilheid toeneemt kan zo’n sekspartner zijn/ haar eigen idee willen gaan uitvoeren zonder in de gaten te hebben dat jullie eigenlijk iets anders wensen op dat moment.

Welke omgeving heeft jullie voorkeur voor trio seks?

Het is nu wel duidelijk dat er verschillende manieren zijn om aan een sekspartner te komen waarmee jullie een geil trio kunnen gaan beleven. Aan iedere keuze mogelijkheid kleven voor- en nadelen dat is een feit, maar je bepaalt hierin wel zelf welke stap gezet wordt. Een manier dat nog niet aan bod is geweest in het verhaal is het bezoeken van een parenclub of jullie kunnen gaan swingen. Wanneer je het niet erg vindt om wat meer openbaar seks te hebben met toeschouwers om je heen is dit wellicht een optie maar in de praktijk blijkt dat dit meestal niet de eerste keuze is. Meestal wordt gekozen voor een wat intiemere omgeving wat vertrouwd aanvoelt. De thuisomgeving is een vertrouwde omgeving waar je alles voor handen hebt en alles kunt doen. Doordat het thuis zo lekker vertrouwd is ontstaat er gemakkelijker een ontspannen sfeer wat bevorderend is voor spontaniteit en geilheid. Veel personen kiezen ervoor om het thuis lekker sfeervol te maken en in de woonkamer of slaapkamer het trio te laten plaatsvinden. Dit is een prima optie zeker wanneer het avontuur een groot geil genot is gebleken, dan is het ook echt een waardevolle herinnering waar je graag aan terugdenkt.

Wanneer blijkt dat de ervaring niet leuk is geweest en jullie trio op één grote teleurstelling uitgedraaid is wil je hier meestal niet meer aan terug herinnerd worden. In zo’n geval kan het vervelend zijn om ’s avonds het bed in te moeten  kruipen waarop jullie een trio hebben gehad. Je wilt de ervaring graag van je af zetten en dat lukt niet op deze manier want overal waar je thuis rondkijkt zijn er dingen die de negatieve gedachten weer oproepen. De plaats van jullie ontmoeting, het voorspel en de seks het blijft allemaal aanwezig omdat je in dezelfde ruimte verblijft. Om die reden kiezen veel mensen voor een meer neutrale omgeving zoals een hotel of een chalet. Anderen huren een boot om een stuk te gaan varen naar een intieme locatie of gaan met een camper op pad. Wanneer het zonnetje schijnt en het weer zit verder mee kunnen jullie er ook voor kiezen om ergens buiten in het bos of langs de waterkant op een strandje seks te gaan hebben. Een neutrale omgeving zorgt ervoor dat je na het hebben van een trio weer eenvoudig afstand kan nemen van de situatie. De lust gaat dan weer over naar de normale gang van zaken in het leven.

Is bij jullie de keuze gevallen op iemand die aan thuisontvangst doet dan hoef je nergens meer naar te zoeken want de omgeving is dan ook meteen geregeld. Van alle opties is dit de meest eenvoudige manier om een trio goed georganiseerd te krijgen omdat jullie sekspartner de boel regelt. Uiteraard is het spannend om naar die sekspartner toe te gaan maar verder scheelt het gewoon een hoop gedoe. Eenmaal daar aangekomen leren jullie elkaar kort kennen, vervolgens gaan jullie geil aan de slag en hoe de ervaring ook wordt naderhand trek je de deur achter je dicht en begint de reis terug naar huis. Was het een top ervaring dan kom je een keertje terug, vonden jullie het helemaal niks dan laat je die ervaring daar ook achter en is het afgesloten. In ieder geval zijn jullie samen een ervaring rijker en blijft thuis nog alles vertrouwd aanvoelen.

Geniet met volle teugen

Dit is wel de laatste en zeker niet de minste boodschap die nodig is in dit verhaal. Je hebt je voorbereidingen getroffen en de keuze is weloverwogen. De juiste persoon om deel te nemen aan het trio hebben jullie gevonden en de afspraak is gemaakt. Het is tijd om te gaan genieten en je seksuele ervaringen te gaan uitbreiden. Een nieuw soort energie vloeit nu binnen jullie relatie en deze mag snel omgezet worden in lust. Maak er een unieke en geweldige ervaring van en volg jullie fantasie.

Heel veel succes en genot toegewenst…..

Zij genieten ook…..

Of zoek je liever een escort als extra sekspartner?? Eenvoudig te regelen en geen gedoe naderhand


Meer escorts…

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age