Geile praat

 

Geile praat

Of het nu ergens op het werk is of met een aantal vrienden in de kroeg, er is vaak maar één woord nodig en het hele onderwerp wordt snel omgebogen naar het onderwerp seks. De meeste personen kunnen geile praat wel waarderen zolang het binnen de juiste proporties gebracht wordt en op een respectvolle manier. Vaak wordt er wel eerst een grens opgezocht om te kijken hoe ver iemand kan gaan en die grens ligt natuurlijk bij iedereen anders. Geile praat is wel goed voor de onderlinge sfeer en het is een leuk tijdverdrijf.

Geile tweets:

Geile opmerkingen en slap geouwehoer…

Schat wil je het knopje even voor mij aanraken? Knopje, knopje welk knopje bedoel je nou?
Nou het knopje om de boel allemaal te activeren….. Ik snap niet welk knopje jij nou bedoelt, kun je mij even aanwijzen waar het knopje zit?
Jemig zeg!!! Heb jij nou echt een plattegrond nodig om het knopje te vinden?? Het zit vlakbij de ingang hier, eerst even goed kijken en anders gebruik je toch je handen dan kun je het voelen. Nou ik voel wel een hoop nattigheid maar het knopje krijg ik niet te pakken. Misschien moeten we hulp inroepen, een monteur ofzo want volgens mij is er een storing. Dat lijkt mij een goed idee schat maar laat het dan wel een echte monteur zijn met het juiste gereedschap, eentje die blindelings mijn knopje weet te vinden. Kortom iemand die weet wat een clitoris is, hoe het eruit ziet en vooral weet waar die moet zoeken….!!  Dag schat, welterusten dan maar.

Het spijt me schat maar ik moet je iets vertellen… Ik wil niet meer verder met je want ik stoor mij al een erg lange tijd aan jouw gedrag. Je loopt iedereen zomaar achterna en gaat dan vanuit het niets meteen vol de verleiding in met die persoon. Op zo’n moment voel ik mij echt aan de kant gezet en lijk ik niet meer deel uit te maken in jouw leven. Eigenlijk ben je meer een hoer zoals ik er naar kijk.   Wat zeg jij nou?   Vind je mij een hoer!? Nou als je mij toch een hoer vindt dan kan ik maar beter een rekensommetje met je gaan maken. We zijn nu inmiddels één jaar bij elkaar dat zijn dus 365 dagen. In die 365 dagen heb ik jou 200 keer gepijpt voor een bedrag van laten we zeggen 40 euro per keer, we hebben 450 keer geneukt voor 100 euro per keer. Daar bovenop komt dan nog een toelage van 2500 euro voor de girlfriend-experience die ik je heb gegeven en dan ben ik nog goedkoop ook vind ikzelf. Alles bij elkaar wordt het dan een bedrag van 55.500 euro inclusief b.t.w. Zullen we dit nu meteen afrekenen en dan kun je oprotten!  Jij vuile hoerenloper!!

Goh wat leuk dat ik jou hier tegenkom, doe je vaker aan speeddating? Nee dit is de eerste keer dat ik meedoe aan zo’n event.
Nou vertel eens iets over jezelf, wat doe je zoal in het dagelijks leven en wat zijn jouw bijzondere kwaliteiten…
Ik werk als full body onderhoudsmonteur als broodwinning, dit houdt in dat ik het lichaam van een ander op en top in conditie help en waar nodig veranderingen aanbreng.
Nu maak je mij wel nieuwsgierig hoe dat allemaal in zijn werk gaat… vertel er eens iets meer over, stel ik laat jou bij mij langskomen voor een periodiek onderhoud wat kan ik dan allemaal verwachten?
Nou ik kan bijvoorbeeld jouw voorgevel uitbreiden door middel van handoplegging en met behulp van een speciaal stuk gereedschap wat uit natuurlijk materiaal bestaat een inspectie van jouw binnenvoering uitvoeren inclusief een grondige dieptemeting. –>>

Het stuk gereedschap wat eigenlijk een handzaam multi-tool is functioneert ook als tandenstoker waarmee ik een uitgebreide gebitsreiniging kan uitvoeren compleet met een volledige huig-massage.
Vervolgens laat ik een eiwitrijke deklaag achter in de mondholte wat tevens voedzaam is en zorgt voor een goede voedingsbalans. Stervormige holtes van het lichaam worden door mij aangepast tot een cirkel-vorm en ga zo maar door… Het is net wat de klant wil maar het blijft wel geven en nemen.   Heb jij misschien interesse in een onderhoudsdag als proef? Nou als jij denkt dat jij met zo’n lulverhaal al mijn gaatjes kunt uitwonen dan heb je het mooi mis. Ik denk dat jij met jouw vieze vunzigheid maar eens het gevang in moet, reken maar dat daar intensief onderhoud gepleegd wordt!!

Sjee wat is dat kut zeg… er is geen kut te beleven hier!! Geen kut in de buurt, geen kut onder de dekens dus ook geen kut om in te roeren… Overal waar ik ook zoek is het misspoes, het is gewoon frustrerend zo kut. Vanochtend stond mijn pik al te steigeren tijdens een geile spannende droom die ik had en na al die opwinding ben ik vol goede moed en met veel zin opgestaan maar waarom? Om uiteindelijk geen kut te scoren? Een geile droom ontstaat niet zonder reden, het is de bedoeling om de droom in de praktijk te gaan beleven althans dat is zoals ik er naar kijk. Misschien heb ik het wel mis en heeft de droom een andere betekenis maar een ding weet ik wel. Niemand wil zo’n dag mee maken als ik deze ochtend beleef want mijn ballen schuren nu klotsend over het laminaat heen terwijl er geen oplossing voor mijn probleem is.
Weet je wat… Laat ik maar eens bij de buurvrouw kijken of die mij kan helpen. –>>

Hey pik is alles goed daar met jou?? Ja nu wel gelukkig haha… Helemaal top!!

Eens even kijken.. Zit er een gebruiksaanwijzing bij?? Ja daar is het, wacht maar even dan zet ik eerst mijn leesbril even op.
Weet je wat schat? Zal ik de tekst voorlezen en dan voer jij de stappen één voor één uit, dat lijkt mij het handigst.
Stap één open het dekseltje en stop de batterijen er in, stap twee sluit het dekseltje en zet de knop op “ON”.
Lukt het schat? Het knopje “ON” moet je hebben of moet ik het nogmaals herhalen? Je moet je gehoorapparaat ook indoen! Het knopje “ON” ja die moet je hebben!!
Stap 3 zoek de opening en steek het voorwerp er diep in, kies vervolgens het programma en de juiste snelheid.
Wil het allemaal een beetje lukken schat? De opening ja die zit daar ongeveer, nee iets lager ja. Nou loop nou toch niet zo te trillen met die ouwe handen van je!!
Hè hè eindelijk, goed ja zo moet het lukken denk ik…
Nee, toch niet…. ik merk er niets van. Heb je wel de juiste knop aan gezet? Ja de knop “ON” staat aan dus het moet te gebruiken zijn.
Nou ik snap er niets van!! Zo gaat het niet lukken. –>>

Gelukkig daar komt onze kleindochter aan, in al die 24 jaar is zij vast bedreven met deze techniek dus zij weet wel hoe het zit.
Zeg wil je ons ff uitleggen hoe het zit?? Mijn oude tarzan heeft het begeven en nu wil ik deze gaan gebruiken maar ik krijg het ding maar niet aan de praat. Het is alsof Tarzan in zijn eigen hol is gekropen.
Oma dit is een Tarzan met een afstandbediening en je hebt nu de tv afstandbediening vast, vandaar dat het niet lukt.
Kijk zo stel je het apparaat in met de goede afstandbediening en deze Tarzan gebruiken dat doe je maar lekker als ik weg ben.
Oh ja voordat ik het vergeet… een vibrator reinigen met steradent is trouwens niet handig oma, gebruik dan een goede toycleaner.
Zo nu kunnen jullie lekker verdergaan en niet gelijk in de hoogste stand beginnen hoor, want die rikketik van jou moet nog langer mee.

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age